Als je op zoek bent naar

Teamcoaching

Als je op zoek bent naar

Teamcoaching

Teamtraject

Wil je een team waarin effectief wordt gewerkt, resultaten worden behaald, en waar teamleden plezier hebben in het samenwerken?

Bewustwording van de teamkracht en de teampatronen is essentieel, zodat patronen helder en bespreekbaar worden. En waar uitgesproken wordt wat er niet te zien is – maar wel het werken belemmerd!

Kom je als leidinggevende niet toe aan deze pittige en uitdagende klus? Waarvan je echt zeker weet dat dit voorwaardelijk is om verder te komen met dit team?

Individueel Traject

Een diepgaande verandering vraag training, herhaling en verdieping. .Dat kost tijd en energie. Een traject met meerdere individuele coach gesprekken is bedoeld voor jou wanneer je jezelf  beter wilt  leren kennen en vanuit daar stevig wilt staan in de samenwerking. Hierdoor krijg je zicht op dingen die jou belemmeren in het leven. Je zoekt een spiegel om van gedachten te wisselen en zelf verder te komen in je vraagstukken.

Dit traject is bedoeld voor individuen, als extra boost binnen het teamtraject wat parallel loopt.

Ik bied je meerdere opties:

Totalbalance

Tijdens dit individuele coachtraject kunnen we onder andere gebruik maken van deze methode en gaan we op zoek naar de balans in geest, ziel en lichaam. Dit traject doorloopt drie fases:

  • Verleden: Hoe ben ik geworden wie ik nu ben? We brengen je verleden (creatief) in beeld. Deze fase gaat over loslaten van pijn, en heling.
  • Heden: Wie ben ik nu? Wat is jouw persoonlijkheid, wat motiveert jou en waar word je blij van? Deze fase gaat over inzicht krijgen in jouw unieke eigenschappen.
  • Toekomst: Wie wil ik zijn? Wat zijn jouw dromen, je passie?
    Je gaat je eigen doelen maken. Deze fase gaat over leven in je bestemming!

Andere methodes

Naast bovenstaande maak ik gebruik van diverse methodes – alles gericht om jou  inzicht te geven in hoe jij keuzes maakt, en of dat ook echt is wat je wilt en drijft.

Te denken valt aan natuurcoaching, familie – of organisatie-opstellingen en DISC- en Drijfveren analyses.

Onze ontmoeting staat centraal, en ons gesprek.

In mijn werk en gesprekken ben ik gefocusd op mensen en organisaties die om wat voor reden dan ook uit balans zijn of een ontwikkelachterstand hebben opgelopen. Zodat zichtbaar wordt wat er speelt, orde ontstaat na een roerige tijd, de kern weer gevoeld wordt en er een stevige fundering ligt voor de toekomst. Een verandertraject gebaseerd op heling, gezond verstand en een berg aan ervaringsdeskundigheid.

Eenmalige sessie

Soms heb je behoefte om een of meerdere keren  even te sparren over de dingen die jou nu belemmeren in je leven. Je zoekt een ‘spiegel’, om zomaar van gedachten te wisselen, en zodoende zelf weer verder te komen.

Welkom om contact op te nemen!

Vraag meer over een coachingtraject

Door op de verzendknop te drukken ben je akkoord met de privacyverklaring.